3 godine...
Taman izašao iz roka upotrebe.
Šalim se.
Ti si baš skrvio da uzmeš ultrajeftin polovni laptop. Emachines je Acer-ova low-cost laptop serija i kao takva po meni je dobra dok joj je garancija važeća.
Znam, znam nema se para i bojim se da ćeš sad odlaziti kod istog čovjeka i redati slične modele pa ću pokušati da skratim:
Današnji modeli osim jako skupih (poslovnih, a ni oni nisu cvjećke) su dobri, ali bukvalno, dok im je garancija "in effect". Poslije toga su mačke u džaku za koje moraš juriti polovne ploče, ekrane i slične dijelove, mozgati tri sata kako ga otvoriti i slično.
Ako nemaš novca a treba ti "pravi" laptop (nije dovoljan netbook ili slično) onda ti je po meni bolje da uzmeš onaj prvi ali naravno uz spuštanje cijene dokle god može. Pazi ni on neće dugo, ali bar što je "čitav" nakon 6 godina je nešto o čemu ovaj Acer može samo da sanja. Opet ako možeš da nađeš neki dobro očuvan ThinkPad T43 (isključivo sa IBM naljepnicom odozdo, pravljeni su na prelazu divisiona u Lenovo) to bi bio izvrstan izbor.
PC/notebook industrija je samu sebe uništila dumping cijenama i sve bez 3 godine garancije i dobre servisne mreže je čista ludost od strane kupca. Svi odatle bježe glavom bez obzira. IBM je utekao na vrijeme, HP je tek sad podvio rep, a ni ostali nisu daleko

<Thinking mod> Imam osjećaj da za 3 godine neće biti pravog "business" laptopa na tržištu, s obzriom da će za par mjeseci tu biti samo Dell i Toshiba (dobro, dobro i Apple

... </Thinking mod>