Laptop Testovi FORUM
September 03, 2010, 03:50:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: www.laptoptestovi.com

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: HP 6735b - User review  (Read 5105 times)
Sholex
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #15 on: November 11, 2008, 06:07:17 PM »

Pa jeste, u njemu su slike sa označenim priključcima, portovima, konektorima koji postoje na mom računaru. Mislim da je onome koga zanima lakše da direktno vidi sa slike.
Panta
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #16 on: November 11, 2008, 06:30:25 PM »

Aha, OK, izvinjavam se, nisam odmah skapirao.

Sholex
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #17 on: November 14, 2008, 06:42:18 PM »

Samo još jedna bitna napomena, tamo gde sam rekao da ostaju crne ivice levo i desno (Pro Street) pri rezoluciji 800x600, to se dešava samo ako je u podešavanjima izabrano da se čuva odnos visine i širine originalne slike kada se povećava - smanjuje (aspect ratio). Inače se može staviti da uvek buse full screen pri bilo kojoj rezoluciji.
lemic
Newbie
*

View Profile
« Reply #18 on: December 17, 2008, 07:50:17 PM »

Iskreo sam zadivljen tvojim opisom ovog laptopa ali mislim da bi tema pored nagrade bila jos smislenija kad bi se javio sad posle vise od mesec dana koristenja da nam kazes opste utiske o svojoj masini.
Sholex
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #19 on: September 17, 2009, 03:22:57 PM »

Evo ovako, posle nekog vremena racunar je poceo da se ponasa krajnje cudno... Modem se s vremena na vreme jednostavno gubio sa liste uredjaja, panel sa dugmicima iznad tastature (wireless kartica on/off, volume +/- mute...) kad-kad poludi, funkcije se skroz izmesaju i nijedno dugme ne radi ono sto bi trebalo... Mislim da je postojalo jos nesto, ne mogu sada da se setim, jer sam laprop vratio i vratili su mi novac, ali posle duzeg natezanja, servisiranja, menjanja maticne ploce... Sta da vam kazem, morao sam da upoznam ceo HP/Pakom/PcPractic tim i da jednom po jednom objasnjavam situaciju kako bih nesto izdejsvovao. Sa tim je sada gotovo, trenutno sam u potrazi za novim laptopom. Wink
Panta
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #20 on: September 17, 2009, 05:44:29 PM »

Uuuu, kakav rasplet Shocked Mislim da ce sad obozavaoci HP-a da izvrse harakiri Grin Znaci nije bilo do Windowsa nego je hardver riknuo? Daj jos malo detalja, jesu li ti u servisu rekli gde je zapelo?

Sholex
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #21 on: September 18, 2009, 12:29:39 PM »

U servisu su prvo ubacili svoj sistem, sve drajvere skinuli, instalirali, Win... i dali ga meni na koriscenje, ali iste stvari su se desavale, naravno (oni su pretpostavili da je rec o virusu ili sl., medjutim i ja sam to jos mnooogo pre njih pretpostavio isprva, ali nazalost nije o tome bilo reci). Onda su mi zamenili maticnu plocu... Covece, nadao sam se da ce to otkloniti probleme, pa sta ostaje sto na laptopu nije na maticnoj??? -ISTI PROBLEMI! E onda su mi dali telefon gospodina V.J. koji je valjda prvi covek HPa za odnose sa korisnicima u Beogradu, ja mislim. On mi je obecao da ce racunar biti zamenjen istim za nekoliko dana... pa za nedelju dana da ce mi vratiti novac jer istog racunara nema... pa se radnja gde sam kupio laptop zatvorila... pa su trazili pravnog zastupnika... pa vlasnika... pa odobrenje od HPa... mislim jos nekoliko stvari da je tu bilo, ne mogu svega da se setim... poenta je da mi jesu vratili novac na kraju, ali posle mnooogo vremena i zivaca, ali ok, bar cu sada uzeti nesto novo.

Jednu stvar sam zaboravio da pomenem, dvd uredjaj je se nije adekvatno zatvarao s vremena na vreme, to je ocigledno bio neki mehanicki kvar, samo se vrati kada pokusam da ga gurnem i tako vise puta, ali to su mi zamenili veoma brzo jos pre maticne.

,,...jesu li ti u servisu rekli gde je zapelo?" -Ne, nisu saznali ni oni do samog kraja.
Panta
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #22 on: September 18, 2009, 12:52:51 PM »

Aha znaci jedan od onih problema iz "Zone sumraka". Maler, desava se. Dobro je da si bar dobio pare.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: