U servisu su prvo ubacili svoj sistem, sve drajvere skinuli, instalirali, Win... i dali ga meni na koriscenje, ali iste stvari su se desavale, naravno (oni su pretpostavili da je rec o virusu ili sl., medjutim i ja sam to jos mnooogo pre njih pretpostavio isprva, ali nazalost nije o tome bilo reci). Onda su mi zamenili maticnu plocu... Covece, nadao sam se da ce to otkloniti probleme, pa sta ostaje sto na laptopu nije na maticnoj??? -ISTI PROBLEMI! E onda su mi dali telefon gospodina V.J. koji je valjda prvi covek HPa za odnose sa korisnicima u Beogradu, ja mislim. On mi je obecao da ce racunar biti zamenjen istim za nekoliko dana... pa za nedelju dana da ce mi vratiti novac jer istog racunara nema... pa se radnja gde sam kupio laptop zatvorila... pa su trazili pravnog zastupnika... pa vlasnika... pa odobrenje od HPa... mislim jos nekoliko stvari da je tu bilo, ne mogu svega da se setim... poenta je da mi jesu vratili novac na kraju, ali posle mnooogo vremena i zivaca, ali ok, bar cu sada uzeti nesto novo.
Jednu stvar sam zaboravio da pomenem, dvd uredjaj je se nije adekvatno zatvarao s vremena na vreme, to je ocigledno bio neki mehanicki kvar, samo se vrati kada pokusam da ga gurnem i tako vise puta, ali to su mi zamenili veoma brzo jos pre maticne.
,,...jesu li ti u servisu rekli gde je zapelo?" -Ne, nisu saznali ni oni do samog kraja.