Hvala vam na odgovoru veoma mi znači. Elem Poseduem
MSI EX-600-275EU:
Čipset: Intel PM965 Express
Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz, FSB 800MHz, 4MB L2)- u njemu je bio T 5450 igrom slučaja sam dobio dosta brži procesor
RAM 2x2 GB 800MHz-u njemu je bilo 1x2GB 667MHz pa sam prodao i kupio 2x2GB na 800MHz
hard disk 320GB 5400rpm SATA
Evo i slika od moga Hard diska

Sa laptopom sa više nego prezadovoljan Desktop računar nemam niti ću ga više ikada kupiti zato i hoću da poboljšam performanse na laptopu za malo para može da se dotera da bude baš kako treba. Gamer nisam tako da me igrce uopšte neinteresuju sem naravno sitnih igara i CS-a 1,6

ostalo nšta.
Moj prijatelj ima prodavnicu računarske opreme nudio mi neki Seagate od 320 GB na 7200 SAta za 5500 dinara oznaku nikakvu neznam ali to nije problem čovek može da mi nabavi sta god da naručim.
Zato sam i hteo da vas pitam koji HDD na 7200 da kupim za moj laptop naravno isto 320GB više mi netreba(kada sam kupio laptop uzeo sam uz njega i WD 2.5" My Passport 320GB), a manje neću pošto navika je navika

da bih dobio bolje performanse. Koja je vaša preporuka pošto tredpostavljam da ste moj laotop testirali ili radili na njemu 100 puta. Za moj hdd već imam kupca tako da dodati jos koji dinar za bolje performanse nije problem. Hvala još jednom i mnogo sam se raspisao al štaću kad mi treba pomoć da nekupujem sam laički nasumice.