Ma, ja sam ti "Leteci Srbin iz CG"

Zivim u SCG sa oba oka u glavi

Radim i tamo i ovamo i u vise gradova. Zena i djeca u Srbiji gdje sam i ja cesto.
Snimam sve sto ljudi zele a i sto sam volim pa od toga pravim "mala chuda". Pustam muziku u klubovima, uglavnom svoje verzije.
Na desktop se ne mogu osloniti cesto jer sve to mora da stane u rancu na mojim ledjima i da funkcionise tu gdje jesam. Da ne pominjem "demokratsku volju" idiota sa njihovim granicama i carinama.
Ovaj Laptop kao pokretna radna stanica mora da ima sve oblike zastite, jer u slucaju havarije nema posla a tim ni prihoda. Uz obaveznu zastitu trebam i perfomanse...ne bas "ala Ferrari" ali bez gusenja i smrzavanja sistema.
Trenutno nisam u finansijskom blagostanju pa je ovo bila kupovina uz "srecne 36 mjesecne okolnosti" bolje Tecre od planirane. Cak i za kesh tesko bih kod nas kupio nesto ovako kvalitetno a za ove pare.
E, sad uz Vasu pomoc pokusavam da sagledam sve mogucnosti ove Tecre i da joj pomognem pratecim periferijama da izdrzi sve torture, jer dok ne napravimo "chudo" nema predaha ni njoj ni meni. Kada radim, mozes me "zaliti" koliko i Tecru

ali nam nema spasa dok ne "zadivimo svijet" a onda sve iznova i jos ljepse

...Ma, ja sam ti manijak svog posla