Laptop Testovi FORUM

Please login or register.

Login with username, password and session length

Poll

Koji je test najbolji?

Test HP 6735b laptopa
- 29 (51.8%)
Test Dell Vostro 1310 laptopa
- 2 (3.6%)
Test Acer Aspire 5530G laptopa
- 25 (44.6%)

Total Members Voted: 56

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: GLASAJTE ZA NAJBOLJI USER REVIEW U NOVEMBRU  (Read 1571 times)

Panta

• Administrator
  • Hero Member
GLASAJTE ZA NAJBOLJI USER REVIEW U NOVEMBRU
« on: December 01, 2008, 10:39:43 AM »

Doslo je vreme i za prvo ocenjivanje. U konkurenciji za nagrade su tri opisa objavljena u novembru. To su:
1. Test HP 6735b laptopa - autor Sholex
2. Test Dell Vostro 1310 laptopa - autor combuster
3. Test Acer Aspire 5530G laptopa - autor Mefisto82

Glasanje traje do 25.12.2008. godine, a mogu da glasaju samo registrovani korisnici foruma i to samo jednom.
U nagradnom fondu su tri nagrade: 2xCooler Master Notepal i 1xCooler Master XCraft 250 Lite. S obzirom da nagrade imaju priblizno istu vrednost, prvoplasirani ce imati pravo da bira nagradu (NotePal ili Xcraft), a ukoliko izabere Notepal, onda ce i drugoplasirani moci da bira nagradu. Treceplasirani, naravno, nece moci da bira. Da bi borbu za prvo mesto ucinili zanimljivijom, prvoplasiranom cemo pored Cooler Master nagrade dodeliti i novcanu nagradu u iznosu od 1.000 dinara.

Ne zaboravite da se takmicenje nastavlja, pa nije kasno da se i vi prikljucite svojim opisom.

Panta

• Administrator
  • Hero Member
Re: GLASAJTE ZA NAJBOLJI USER REVIEW U NOVEMBRU
« Reply #1 on: December 23, 2008, 01:52:54 PM »

Samo da podsetim da se glasanje zavrsava 24.12.2008. u ponoc. Iskoristite preostalo vreme i glasajte za vaseg favorita.

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #2 on: December 25, 2008, 12:19:35 AM »

OK, to bi bilo sto se tice glasanja za najbolji User Review u novembru. Pobednik je Sholex, sa 4 glasa prednosti. CESTITAM.
Molim svu trojicu autora da mi, koristeci kontakt formu na ovom linku http://www.laptoptestovi.com/Kontakt/ posalju sledece podatke:
- puno ime i prezime
- adresu na koju treba poslati nagradu
- broj mobilnog telefona

Cestitam jos jednom svoj trojici, a akcija nagradjivanja najboljih opisa se nastavlja i u narednim mesecima, pa se mogu prikljuciti svi koji su propustili prvi ciklus.

Mefisto82

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #3 on: January 03, 2009, 07:25:06 PM »

Kao prvo... SRETNA NOVA 2009-a SVIMA VAMA koji ste na ovom sajtu :) A kao drugo, dopustio sam sebi da malo ovde pokažem svoje oduševljenje na osvojenom drugom mestu u OPISIMA za mesec novembar. Elem, nagrada me je čekala 30-tog decembra po povratku sa posla...zapakovana u zgodnom koferčetu :) Odmah sam ga otvorio i isprobao taj famozni "notepal" na svom ACERU ASPIRE 5530G i mogu Vam reći da sam prezadovoljan! TIH je za ne poverovati i nije baš lagan (aluminijumska legura oko 1.5kg). Pozadi ima prekidač kojim se pušta u rad, kao i dva USB porta (jedan za napajanje preko laptopa). Na stolu izgleda fino, stabilno i pouzdano. U radu sa ACEROM drastično smanjuje ono zagrevanje koje sam pomenuo u svom opisu. Tako da sada mogu bezbrižno da igram "The Witchera", "Far CRY 2",.... bez bojazni od pregrevanja ;) I što je najvažnije - može stati u moj ranac PORT DESIGN ASPEN :D HVALA još jednom svima !!! I predlog svima koji se "nećkaju" sa opisom svog laptopa - i ja sam bio početnik u ovim opisima pa opet svojim "laičkim" jezikom sam opisao svoj laptop "zbrda s dola" ali sam uz pomoć administratora uspeo to sve da oblikujem u jednu celinu - I DOBIO NAGRADU ;) Tako da samo NAPRED u opisivanje! Ovo je stvarno..... Pozzz...

Mefisto82

• Newbie
  • *
    • Email
« Reply #4 on: January 03, 2009, 07:25:58 PM »

evo još slika..

Panta

• Administrator
  • Hero Member
« Reply #5 on: January 03, 2009, 08:37:23 PM »

Drago mi je sto je nagrada tako dobro "legla".
Uzgred, ako nastavis tako da promovises svoje igracke, jedna ce postati maskota sajta :)
Pages: [1]   Go Up