Koliko si rekao toliko sam dao i za ASUS-a

ali realno oni ni ne mogu da se porede, nego sam cisto poredio jedan u odnosu na drugog, laptop do laptopa.
Blutut ne zeli iz nekog razloga da se poveze sa telefonima, iskreno probao sam 2 starija telefona(ali to opet nije razlog). On ih vidi ali jednostavno ne zeli da se zakaci na njih. Sto se tice drajvera i OS-a, ja sam uvek za bolje sto x64 arhitektura i jeste ali kada je predlozis nekome ko nema iskustva sa racunarima i ne shvata da ne moze nesto da instalira jer nije kompatibilno sa OS-om, tu moja prica o x86 OS-u dolazi do izrazaja. Tacno je da je sve vise programa koji rade bez problema i na x64 i na x86 ali neko jednostavno ne zna razliku. Primera radi, imas Apple uredjaj i treba ti iTunes i ti ga skines sa neta, ali imas 64bitni OS, neko to jednostavno zaboravi/zanemari i onda pokusava da instalira nesto sto nece... Uf ala sam se raspisao, sry

I za mene je nedostatak led-ova za CAPS LOCK i NumLk takodje jedan minus, ali mali

Tastatura i Touch su u principu koliko para toliko i muzike. E nisam HDD iskreno proverio i koliko se vent cuje pri opterecenju.