Evo danas su mi stigle lepe vesti iz servisa crkla je graficka karta na laptopu. Elem posto je grafika zalemljena na maticnu plocu mora da se menja i maticna ploca cena prava sitnica izmedju 160 i 200 eura plus PDV tako da cu da se lepo izljubim sa mojim mezimcon i da se rastanemo kao ljudi. Sluzio me je bas onako lepo dok je bio u garanciji cim je istekla garancija crkao je to je izgleda ona parola drzi vodu dok majstori odu.
Posto je laptop jedina moja solucija za komp tj desktop kompjuteri me neinteresuju iako imam u kuci jedan al nije moj nego zenin i klincev za koji sam trenutno prisiljen da sedim jer je moj ljubimac otisao u vecna lovista. Jedno je sigurno i to sam danas odlucio vise necu da kupujem sminkerske laptopove nego iskljucivo proverene marke ili Dell ili HP ili Lenovo ostale necu ni da gledam tj Firme u usponu jer nezelim vise sa svojim novcerm da ih ja testiram izadje me skupo.
Elem model koji sam posedovao je bio MSI EX 600
Čipset: Intel PM965 Express
Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz, FSB 800MHz, 4MB L2)
RAM 2x2GB,
hard disk 320GB 7200rpm SATA2 segate momentus,
SuperMulti DL DVD rezač
Ekran: 15.4" TFT WXGA ACV (Amazing Crystal Vision) 1280 x 800
Grafika: nVidia GeForce 8400M G (256MB VRAM), DirectX 10
Mreža: 56K modem, 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet LAN, 270 Mbps 802.11a/b/g/Draft-N WLAN, Bluetooth 2.0
SoundBlaster kompatibilni audio sa integrisanim stereo zvučnicima
4-u-1 čitač kartica (SD/MMC/MS/MS Pro)
Web kamera rezolucije 1.3 MPix
Litijum-jonska 6-ćelijska baterija
Ako nekom nesto treba prodajem ga u delovima sve sem maticne i grafike.