Laptop Testovi FORUM
August 20, 2008, 10:08:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: www.laptoptestovi.com

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Acer TM 5320  (Read 181 times)
neco
Newbie
*

View Profile
« on: June 28, 2008, 09:37:52 AM »

Najprije pozdrav!
Prije nekoliko dana ,nakon sto sam softverski ugasio komp,nakon nekoliko sati sam ga ponovo ukljucio kad ono upalila se zelena indikacija i komp dalje ni da mrdne. Posto je bio u garanciji odneo sam ga na servis gdje mi rekose da je crkla ploca,te da su porucili novu plocu od proizvodjaca.
E sad sam zabrinut jer mogu mi ugraditi sta hoce,koje su mi garancije da ce ugraditi novu plocu?
Mogu li traziti zamjenu laptopa za neki drugi model,mozda je greska na cijeloj seriji?
ned123
Global Moderator
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: June 28, 2008, 07:09:50 PM »

...koje su mi garancije da ce ugraditi novu plocu?
Realno nikakve, mada se nijedan iole ozbiljan servis sigurno neće tek tako usuditi da u laptope pod garancijom ugrađuje polovne dijelove.
Mogu li traziti zamjenu laptopa za neki drugi model,mozda je greska na cijeloj seriji?
Ne ako to u garanciji eksplicitno ne piše. To možeš da tražiš tek kad istekne zakonski rok za popravku, a laptop još nije popravljen.
Panta
Administrator
Sr. Member

View Profile
« Reply #2 on: June 28, 2008, 08:53:29 PM »

Zvanicni servis se mora pridrzavati politike proizvodjaca. Verujem da se ugradjuju nove maticne ploce. Uostalom, zato se za vecinu delova i ceka dugo. Bolje opremljeni servisi imaju na lageru delove koji se najcesce kvare. Ploce najcesce ne spadaju u tu grupu, osim mozda u slucajevima kada se uveze veliki broj komada istog modela. Sto se tice kvara cele serije, ako se i desi nesto tako, proizvodjac ce sam povuci sve primerke koji nisu prodati.

neco
Newbie
*

View Profile
« Reply #3 on: June 28, 2008, 10:15:25 PM »

Zahvaljujem na odgovorima,a kad racunar stigne sa opravke vidjeti cu sta ima od njega!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: