Tastatura:Tastatura je mat tako da ne ostaju otisci od prstiju. Ne ugiba se, i cvrsta je, moze se koristiti za duza kucanja. Nema numericku tastaturu, raspored tastera je YU (qwertz). Talasastog je obilika (kao sto mozete videti na slici). Tac ped (Touch Pad) radi fenomenalno treba malo privikavanja, Levi i desni klik su tihi, a ako se stisne malo nize cuje se KLIK.

Ekran: Ekran je glossy. Nije pogodan za rad na suncu zato sto se slika odbija(dok kucate vidite sebe na ekranu). Velicine je 15,4" i ima maksimalnu rezoluciju 1280x800.
Web Kamera:Web kamera je vrhunskog kvaliteta, nocna slika je vrhunska kao da se pali xenon

. Idealna je za chat.
Baterija:Baterija je sony-jeva 48840mWh
Voltage 10,8V
Minimalno trajanje baterije(pri maksimalnom koriscenju) jeste 1 sat i 20 sekundi.
Maksimalno trajanje baterije(pri minimalnom koriscenju) jeste 4 sati 24 minuta i 14 sekundi (ali opterecenje je bilo samo kao neko dopisivanje u notepadu). Ja sam na svoju ruku testirao wifi+opera i baterija je trajala 3h i 12 minuta.Baterija je 6 celijska, u zavisnosti od koriscenja laptopa se formira trosenje baterije, max koliko baterija moze da se izdrzi je 4h i 24min a min 1h 20 sec.
Kuciste:Kuciste je mat, primamljivog je izgleda i sto je najbitnije čvrsto je, nema nikakvog krckanja. Kuciste se zatvara preko bravica. Pomeri se na desno i laptop moze da se podigne(sto je po meni perfektno).
Polozaj konektora:Na prednjoj strani nalaze se audio konektori , čitač kartica i dva "prekidača": Wireless i Bluetooth.
Na laptopu se nalazi.
4x usb konektora od toga jedan je e-sata i usb
1x HDMI
1x VGA
1xPCMCIA Express Card
Dva konektora za usb se nalaze sa leve strane dva pozadi(jedan je i e-sata i usb)+ sa leve strane je HDMI i VGA a sa desne je samo dvd rezac. I svidja mi se sto nema ni jedan konektor sa desne strane posto ne koristim tac ped, nego dodatnog misonju pa bi mi konektori smetali.
Prednosti:
-HDMI
-e-sata
Mane:
VGA i HDMI su trebali pozadi da se smeste gde se nalaze dva usb porta. Umesto usb portova da dodju VGA I HDMI a da usb portovi budu poredjani sa leve strane (sva cetiri).

Ugao gledanja:Ugao gledanja je fenomenalan skoro 180 stepeni. Da na preterujem nista nije vidljivo pod 180 ali malkice kada se pomerimo text moze da se cita.