e to je vec druga stvar.Nezna se kako je koriscen i d anije slucajno nesto mozda ostecen ili sta vec,mada kazem sumnjamda je nesto mehanicki tj hardverski.Ja sam otrprilike imao do pre mesec dana Acer Extesnu koja je upravo stara kao i tvoj laptop oko 2 god(kupljena nova).I moj hardisk je bio Hitachi ali sa 250 gb,i Intel procesor 1.4 c2d,razlika je u DVD,moj je bio i LG i radio je super,citao sve rezao cak i u dual leyeru odlicno itd...
E sad ja sam koristio uglavnom Windows Vista x32 ili x64 menjao sam i radilo je odlicno.Jedno kratko vreme sam imao i Win7 i radilo je dobro.E sad koliko sam procitao tvoj harddisk je SATA,ima neka fora kod instalacije win7 kod nekih HDD ali nisam siguran kod kojih i sta je bitno.
Ako se dobro secam negde sam citao mozda i ovde na forumu da postoji neki problem kod instalacije Win7 kod neke vrste Harda.Dakle nemoj se nista brinuti,verovatno da nije mehanicki kvar.PANTA ili neko ko se malo vise razume od mene ce ti dati tacnije info.
Da sam ja na tvom mestu,prvo sto bi uradio to je da bi instaliraoi VISTU umesto Win7,pa da vidis kao se ponasa.Ako dobro radi nemas razloga da forsiras WIn7,on je sigurno zahtevniji a i na samom HDD on zauzme neku rezervu od oko 40 gb koja ti je ne upotrebljiva,takod a ti je na takvom HDD od 160 gb to nepotrebno zauzmima dobar deo memor. prostora.