Acer Aspire 5741 333G32MN najbolji izbor za ponudjene pare. Da ne bih reklamirao firmu, samo cu reci da sam ga nasao za 50.500 din + bi ga kupio na 9 do 12 rata. Gornja granica je 50.000 dinara
Odlične performanse u ekonomskoj klasi. Mana je pre svega mala garancija. Proveri da li je moguće dokupiti garanciju za još dve godine.
Sa tim sto bih naravno instalirao Win 7 umesto Linuxa...masinu bi najvise koristio za internet, slusanje muzike, gledanje filmova i poneku ne-zahtevnu igricu
Zašto naravno? Po ovome što si naveo ne postoji (osim baš te poneke igrice) ni jedan razlog zašto bi stavio Windows 7. Nema dakle ni jednog zahtevnog programa koji ti treba a specifičan je za Microsoft OS. Ako je pak u pitanju lična preferencija ili nesnalaženje sa linuxom to je već druga stvar. Vidim da razmišljaš o legalnom proizvodu linux to definitivno jeste i potpuno je besplatan
Ajde da ne bih otvarao 300 tema, koja je razlika izmedju Win 7 32 bita i Win 7 64 bita?
Na sajtu Microsofta imaš detaljno pojašnjenje razlike između 32 64bit-nog Windowsa.
Klik za stranu A cooler hocu da uzimam jel nameravam da retko kad gasim lap top, radim na njemu preko dana, preko noci download..
Pametno, potpuno ispravna odluka!
Samo ne znam šta će ti odmah cooler, dolazi zima neće biti nekih vrućina.
Nema veze što dolazi zima jer laptop cooler služi da rashladi laptop računar a ne prostoriju dakle nije klima uređaj:)
Kad je okolna temperatura viša (a to je leti) naravno da je potrebniji ali to nikako neisključuje njegovu upotrebu zimi.
Cooler rashađuje računar obezbeđuje mu stabilniji rad i ono što je najvažnije čuva komponente od pregrevanja a samim tim produžava i vek trajanja. Sve su to razlozi zašto je cooler potreban.
Dakle bez obzira na leto ili zimu, a pogotovu u uslovima ekploatacije kakvu želi simanbg cooler je neophodan i preporučljivo ga je imati.
Što se coolera tiče ni ja moj ne gasim i nije potreban cooler, kupi laptop pa vidi kasnije dal' ti stvarno treba.
Šta ne gasis cooler ili laptop?! Šalu na stranu jasno je da čoveku preporučuješ uštedu ali bez ljutnje preporuka baš i nije sjajna. Razloge sam već naveo. Što se argumenta tiče vezano za lično iskustvo to je sasvim ok ali bez sugerisanja. Nadam se da nećeš zameriti