Toshiba baterija problem
Ukoliko ste u periodu od juna 2011. do januara 2016. godine kupili neki od Toshiba laptopova iz Satellite, Satellite Pro, Tecra ili Portege serija, postoji mogućnost da vaš uređaj ima faličnu bateriju. Toshiba je objavila da kod pojedinih baterija koje je ugradila u svoje laptopove, a koje je proizveo Panasonic, postoji opasnost od pregrevanja, pa čak i zapaljivanja.
Ukoliko je vaš laptop jedan od onih sa problematičnom baterijom, Toshiba predlaže da ga odmah ugasite i izvadite bateriju. Nakon toga možete nastaviti da koristite laptop, ali samo na punjaču, dok vam Toshiba ne pošalje novu bateriju. Uputstvo kako da proverite da li je baterija u vašem laptopu problematična možete naći OVDE.

Comments (3)

  1. Jana

Cool Taman mi je uginula ova posle godinu dana

  Attachments
 
  1. BKS

U Win Winu tvrde da nisu čuli za ovu informaciju, da nije zvanična i da nije istinita. Gde može da se potvrdi ova vest?

  Attachments
 
  1. Panta    BKS

Informacija je objavljena na zvanicnom Toshiba sajtu, a link imate gore na kraju vesti. Zvanicnije od toga ne moze biti. Prosledite im ovaj link https://batterycheck.toshiba.com/BatteryUpdate/Information?region=TEG&;country=RS&lang=en pa nek...

Informacija je objavljena na zvanicnom Toshiba sajtu, a link imate gore na kraju vesti. Zvanicnije od toga ne moze biti. Prosledite im ovaj link https://batterycheck.toshiba.com/BatteryUpdate/Information?region=TEG&;country=RS&lang=en pa nek procitaju sami.

Read More
  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location