Vlasnike Asus Eee PC netbook-ova će obradovati vest da će se prvi primerci Choiix proizvoda namenjeni njihovim mezimcima pojaviti uskoro na tržištu, pod imenom "Easy Fit Eee PC sleeve". Reč  je o neobičnim futrolama koje ne smetaju pri radu, a pored estetske funkcije dodatno i štite uređaj od grebanja. "Easy Fit Eee PC sleeve" se proizvodi u više boja, tako da odgovara kompletnoj paleti Asus Eee proizvoda. Ovo neobično "odelo" sadrži i dodatne džepove u koje možete staviti recimo memorijsku karticu. Iako za sada još nema zvanične potvrde, verujemo da će se pojaviti i Choiix proizvodi namenjeni kod nas takođe popularnim Acer Aspire One i MSI Wind netbook-ovima. U prilogu možete videti dodatne slike ove nesvakidašnje torbe-futrole.

 

Easy Fit Eee PC sleeve
 
Choiix Easy Fit Eee PC futrola u raznim bojama
 
Choiix Easy Fit Eee PC futrola u raznim bojama
 
Choiix Easy Fit Eee PC paket

 

Comments (3)

  1. bobo

a gde moze ovo kod nas da se kupi?

  Attachments
 
  1. Panta

Nazalost, kod nas su se tek pojavili test uzorci, tako da se jos uvek ne mogu kupiti. Cim bude bilo konkretne informacije o pocetku prodaje bice postavljena nova vest.

  Attachments
 

it is best to try out one of these N10-007 exam question models in a retail store if it is at all possible before making your final decision.

  Attachments
 
There are no comments posted here yet

Leave your comments

Posting comment as a guest.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location