Testovi

ACER 22" NOTEBOOK UPGRADE KIT

Acer 22Sam koncept prenosnih računara ima brojne prednosti nad desktop varijantom, ali većini bar ponekad zafali veći ekran, bolji zvučnici, veća tastatura ili stari dobri miš. U takvim trenucima bi dobro došao komplet koji danas predstavljamo - Acer 22" Notebook Upgrade Kit. Ovo je rešenje sa kojim nadograđujete laptop u efikasniju i za rad pogodniju celinu. Komplet je oznaku dobio po svom glavnom elementu - Acer P224W 22'' wide monitoru, a tu su još i bežični miš i tastatura, kao i doking stanica sa parom zvučnika. Acer ovim proizvodom uklanja potrebu za razvlačenjem mnoštva kablova za povezivanje, jer je celom kompletu dovoljan jedan jedini USB kablić.

Opširnije...

DELL INSPIRON M5010

Dell Inspiron M5010Posle testova nekoliko veoma atraktivnih, ali i prilično skupih Dell laptopova, red je došao i na neuporedivo pristupačniji Dell Inspiron M5010. S obzirom da ima gotovo identične komponente kao i nedavno testirani HP Probook 4525s, bila je ovo dobra prilika da uporedimo proizvode dva najpoznatija svetska proizvođača laptopova.

Opširnije...

HP PROBOOK 4525s

HP Probook 4525opNakon nedavnog testa HP Probook 4520s laptopa ostali smo pomešanih osećanja. Odlična izrada i neobičan touchpad su najupečatljiviji detalji. Koliko zajedničkih karakteristika sa njim deli HP Probook 4525s, utvrdili smo detaljnim višednevnim testiranjem.

Opširnije...

TOSHIBA SATELLITE L650 LAPTOP

Toshiba Satellite L650Ako iole pratite dešavanja na laptop sceni, poznato vam je da je Satellite L serija najjeftinija u ponudi kompanije Toshiba, a to znači i veoma popularna kod domaćih kupaca. Toshiba Satellite L650 po oznaci spada u jeftinu seriju, ali se po performansama i kvalitetu izrade to ne bi moglo zaključiti.

Opširnije...

ASUS U53JC BAMBOO LAPTOP

Asus U53JC Bamboo laptopNije šala, zaista postoji laptop napravljen od bambusa. Mora se priznati da je Asus u nekim stvarima išao daleko ispred trendova. Pre nekoliko godina, kada nisu svima bila puna usta "Green IT-ja" Asus je predstavio prve modele iz Bamboo serije laptopova, ali tržište očigledno nije bilo spremno da prihvati takve proizvode. Svedoci smo novog pokušaja, a model koji vam ovog puta predstavljamo nosi oznaku Asus U53Jc i predstavnik je nove generacije Bamboo prenosnika.

Opširnije...

DELL STUDIO XPS 1340 LAPTOP

Dell Studio XPS 1340Dell-u očigledno nije bilo dovoljno što je pre dve godine između Inspiron i XPS serija "ugurao" Studio seriju, već je nakon toga promovisao i Dell Studio XPS seriju koja je, pogađate već, smeštena između serija Studio i XPS. Da bi utvrdili kojoj seriji je bliži, na test smo uzeli Dell Studio XPS 1340 laptop.

Opširnije...

MSI WIND U160 NETBOOK

MSI Wind U160 netbookMSI netbookovi su imali dizajn koji je varirao od prosečnog do vrlo dobrog, ali nikad nisu odskakali od konkurencije po ovom pitanju. Sve do sada. MSI Wind U160 je dobitnik prestižne iF nagrade za dizajn, što mnogo govori. Pored odličnog dizajna, U160 se odlikuje i kvalitetnom izradom, a kada na sve to dodamo i sjajnu autonomiju, dobija se vrlo zanimljiv proizvod.

Opširnije...